Tuesday, March 15, 2011

My Live : Update..update..update!!!

Lame beno x mengupdate blog ni..sibuk sibuk laggi.....berikut adalah kronologi tentang perkara2 yg berlaku start dari 5 Mac 2011 - 13 Mac 2011..

5 Mac 2011...
Birthday abg saye...nama dia azhar tp pggl atan...saye,abg n kak ipar saye pegi makan2 kt Batu Maung..jadi,ini la hasilnya....

sedap bukan??

---------------------------------------------------------------------------------

12 Mac 2011
Saya n adik saya makan kt kedai mamak & tiba2 ada kucen datang minta makanan..inilah video yg sempat dirakam...

----------------------------------------------------------------------------------

13 Mac 2011
Lan & Anim wedding...

Wednesday, February 23, 2011

My Live : Kucen-kucen ku....(part 2)



name : PERIWINKLE(nama ikot birth cert)
detail : nama pendek , PERRY. mak paling sayang dia.kucen yg bijak.






name : ABU
detail : M.I.A (missing in action) dianggap telah mati R.I.P. anak kepada ONING...






name : GEDIK
detail : agak liar krn kurang dapat kaseh sayang, ibu kepada MATON n ABANG(abang tiada gamba lagi)

Tuesday, February 22, 2011

My Live : Kucen-kucen ku....


name : ONING@beruk
detail : bela sejak kecik,skrg dah jadi mak kucen.
UPDATE 11/3/2011 : RIP (kene langgar)






name : OSTAD
detail : tiba2 ada depan rumah.ada corak cam janggut,sbb tu pggl ostad,nk pggl ustad x elok plk.







name : nil
detail : anak OSTAD + ONING







name : UNGGEY(nama manja utk si tunggal)
detail : anak ONING,tp tak tau sapa bapak dia.kucen yg comel.







name : OMEY(nama manja utk comel)
detail : kucen buangan kutip dari bukit merah.






name : MATON (singkatan dr halimaton kot,mak yg kasi nama)
detail : sangat manja.ekor kontot.pic
mak dia blom sempat snap.







name : BUROK(mmg buruk rupa dia,mcm kain buruk)
detail : mak dia dh takde.yatim piatu.






ada lagi 2 ekor tp tak sempat snap. pic abang n mak kpd maton.
ye,sy pencinta kucen,kucen itu comel.

Sukan : Chelsea kalah lagi tapi bukan salah Abg Torres!!


Lama betol tak update blog ni. First thing first,hahahahahahahahaha kpd Chelsea yg kalah lagi. Tersingkirnya Chelsea kali ni bermakna tamatlah impian abg Lampard,abg Droggy n abg Helmet utk merangkul piala FA bt kali ke-3 bturut2..Chelsea tewas kepada EVERTON di bwh bimbingan David Moyes menerusi sepakan penalti bila kedua2 pasukan seri 1-1 setelah 120minit main atas padang. Terima kasih kepada Ashley Cole yg selepas ini mungkin akan dipilih utk bermain dlm pasukan rugby England utk Kejohanan 6 Nations nnt akibat tendangan penaltinya amat menyerupai sepakan Johnny Wilkinson..hahahahhaahah..

lagi gambar2 koleksi utk tatapan......


Tuesday, February 15, 2011

Macam-macam : INIANWARHADI - ini anwar hadi -





Salam 1malaysia...
haha..
Dah macam tgk berita RTM plk..untuk internet-surfer tegar yg slalu layan youtube,sy pecaya korang penah dengar nama inianwarhadi,merupakan satu channel yg wajib anda subscribe.Nak sy bg sebab?ada byk....
  1. perkara yg disampaikan tu sgt jujur
  2. realiti org2 kita
  3. loghat english dia sgt best/fluent
  4. dia org utara!! kedah to be exact
  5. byk lagi...
awesome!!!
lepas korang tgk 1 video dia,mst rs nk tgk lagi video2 dia yg lain..terbaekk dari ladang...
klik link ni utk tgk video dia...